Днес на Острова започва предизборната кампания, след като снощи изненадващо

...
 Днес на Острова започва предизборната кампания, след като снощи изненадващо
Коментари Харесай

Британският премиер изненадващо свика предсрочни избори през юли

 

Днес на Острова стартира предизборната акция, откакто нощес изненадващо английският министър председател свика предварителен избор за четвърти юли.

Така Риши Сунак постави завършек на месеците спекулации, които допускаха по-скоро избори през есента.

Според Ройтерс Сунак е решил, поради избрани триумфи в ръководството, като ограничението на инфлацията и най-високия стопански растеж за последните години, че в този момент е моментът да поеме риск и да показа публично програмата си пред гласоподавателите.

 Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Утрото след бурята: Какви са вредите? 3 мин. Утрото след бурята: Какви са вредите?  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Как се гласоподава на избори 2 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на 1 мин. Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на " Струма " (СНИМКИ)  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Утрото след бурята: Какви са вредите? 3 мин. Утрото след бурята: Какви са вредите?  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Как се гласоподава на избори 2 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на 1 мин. Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на " Струма " (СНИМКИ)

И двете партии са подготвени да се впуснат в предизборната акция като се чакат яростни конфликти по въпросите, свързани с стопанската система и защитата.

Сунак и неговото държавно управление упрекват Лейбъристката партия, че се готви да вдигне налозите, в случай че пристигна на власт и че ѝ липсва явен проект за Англия във все по-опасен свят – обвинявания, които опозицията отхвърля.

Той стартира речта си с външната политика на страната

Лейбъристите упрекват държавното управление за 14 години едва ръководство на стопанската система, при което народът е обеднял и за неналичието на нужна за бизнеса непоклатимост.

Преди Сунак да разгласи изборите, представителите на Лейбъристката партия обявиха, че са повече от подготвени за тях.

„ Напълно сме подготвени, без значение по кое време министър председателят ги свика. Мислим, че страната плаче за парламентарни избори “, съобщи пред кореспонденти представител на водача на лейбъристите Киър Стармър.

Според социологическите изследвания ръководещите консерватори изостават с 20 процентни пункта от опозиционните лейбъристи.

Очаква се съществена тематика в акцията да бъде стопанската система поради продължителната висока инфлация и бавното възобновяване на страната след „ Брекзит “ и ударите на COVI-19 и войната в Украйна.

Евентуална победа на лейбъристите ще постави завършек на 14-годишното ръководство на торите.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР